mandag 6. juli 2020

Behåring


Det er noe underlig med oss mennesker. Her er vi fra naturens side utstyrt med hår over hele kroppen. Det er bare under beina og inni håndflatene vi ikke har hår. Ja, også innvendig, antagelig.

Men kan vi vise fram alt dette håret vi er utstyrt med? Nei, ikke vi damer, i hvert fall. Vi skal helst ikke ha hår i det hele tatt, unntatt på huet. Der skal vi helst ha mye. Men ellers? Vekk med det! Håret under armene, på beina, i bikinilinja, ja, nå har de til og med begynt å fjerne hele tusten. Glattraka skal vi stå fram for omgivelsenes domstol. Unntatt på huet, som nevnt.

Mens med en mann er det omvendt. Han kan gå rundt med så mye hår han vil på kroppen og med et glattraka hue uten at noen syns det er rart i det hele tatt.

Jada, det skal være en forskjell, jeg vet det. Men det er litt av en jobb på sommeren, da, med kremer og barbering. For oss damer. Og ny bikini skal vi helst ha og. Og en kropp som passer inn. 

Mens mannen tar på seg kortbuksa han kjøpte for en fem års tid siden og sprader lykkelig rundt med busta stikkende ut både her og der.

Uten at noen reagerer. Ja, vi kan til og med synes han er fin.

Nei, vi damer er noen rare skabeloner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommenter gjerne!